Beurzen en tentoonstellingen

Met een beursstand van Heleen Valstar geeft u een perfect visitekaartje af. De stand weerspiegelt uw identiteit, is uitdagend en uitnodigend. De stand spreekt uw doelgroep aan en ondersteunt uw boodschap. Met Heleen Valstar Expo Stand maakt u het verschil. U maakt onderscheid met originaliteit: uw garantie voor succes.

Heleen Valstar Expo Stand tovert een sprankelend gezicht in elk interieur. Eenvoudig en strak of uitbundig en wild? Uw wens is ons startpunt. Ons doel is niet een kunstzinnige creatie waar we zelf mee kunnen pronken. Nee, het belangrijkste is dat u zich goed voelt in uw stand; dat u er met trots uw relaties kunt ontvangen en inspireren.

Heleen Valstar biedt professionele service van begin tot eind bij stand- en interieurbouw. U kunt het hele proces overlaten aan het gepassioneerde team: van het ontwerp tot de bouw en de demontage. Maar ook voor de begeleiding, planning en organisatie van uw beursactiviteiten is Heleen Valstar de juiste partner. Denk daarbij ook aan de communicatie rond uw beursdeelname. Uitnodigingen, bedankbriefjes; allemaal komen ze uit de creatieve koker van Heleen Valstar.

Meer info

A true experience
Expo stand, Floral art and Design