Bloemdecoraties

Wilt u iets zeggen met bloemen? Laat Heleen Valstar dan ‘het woord’ voor u doen. Want bloemsierkunst is met recht een kunst. Een kunst die Heleen Valstar Floral Art als geen ander eigen is. Het team van gepassioneerde, groene versierders maakt voor iedere gelegenheid, voor iedere ruimte en voor elk budget een meesterwerk. Altijd verrassend origineel en passend bij de stijl en sfeer van uw voorkeur.

Het creatieve team van Heleen Valstar Floral Art stileert al uw arrangementen volgens de laatste trends, gebruik makend van de modernste technieken en materialen. Vakkundig en verrassend. En gegarandeerd met ‘ingrediënten’ van de hoogste kwaliteit. Trendy en uitbundig of klassiek en eenvoudig? Alles kan bij Heleen Valstar.

Heleen Valstar Floral Art heeft 25 jaar ervaring in het vak en kent een grote, vaste klantenkring bij zowel het bedrijfsleven als de overheid. Voor alle uitgaande staatsbezoeken van Hare Majesteit de Koningin verzorgt Heleen Valstar al jaren alle bloemdecoraties. Een Koninklijke garantie voor kwaliteit!

Meer info

A true experience
Expo stand, Floral art and Design