Van Mondriaan tot een festivalsfeertje met een oude DAF

By Heleen Valstar

Vanaf donderdag 23 maart is de Keukenhof weer open voor het grote publiek. Het thema Dutch Design speelt de hoofdrol in het Oranje Nassau Paviljoen waar Heleen Valstar BV al ruim 10 jaar het decor en aankleding verzorgt. Wekelijks worden hier duizenden bloemen opgestoken met elke week een ander bloemensoort in de hoofdrol!

Het thema Dutch Design is zeker niet zo maar gekozen en heeft vele linken met 100 jaar De Stijl.
Nederland viert het honderdjarig bestaan van de invloedrijke kunststroming met het feestjaar Mondrian to Dutch Design. 100 jaar De Stijl.

In het Oranje Nassau Paviljoen worden wekelijks bloemenshows opgebouwd met elke week een ander ras als uitgangspunt. We beginnen lekker Hollands met de tulpen!
De bloemen worden gepresenteerd in een decor in het thema Dutch Design.
Hier kon Heleen Valstar goed mee uit de voeten want naast Mondriaan, Tord Boontje en Rem Koolhaas als inspiratie zijn er ook een oude DAF en Kipcaravan te zien!

Elke week staan er meer dan 15 arrangeurs klaar om alle stelen in een dag te verwerken in de nieuwe show. Dit gebeurd binnen de openingstijden van de Keukenhof en heeft dus altijd veel bekijks.
Met vorig jaar meer dan 1 miljoen bezoekers hopen we ook dit jaar veel mensen te inspireren met ons werk. Kom gerust eens kijken!

    

Meer info

A true experience
Expo stand, Floral art and Design