Ga direct naar de inhoud.

Keukenhof is open!

Opening Kuekenhof 2024

Het mooiste lentepark ter wereld is weer open voor bezoekers! 🌷💗🎈

Keukenhof 2024 is officieel geopend. Met dit jaar wel een hele speciale opening. Afgelopen dinsdagmiddag 19 maart was de officiële opening met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet. Zij opende de 75-jarige jubileumeditie van Bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse.

Met de start van de Symphony of Colours heeft Prinses Margriet de jubileumeditie van Keukenhof officieel geopend. Het was een feestelijke opening en wij hadden de eer om het bloemwerk hiervan te verzorgen.

We kijken uit naar een bloeiend jubileumseizoen!

Kom je dit jubileum ook met Keukenhof vieren?
Keukenhof is open van donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei van 8:00 – 19:30 uur, ook op zon- en feestdagen.

Foto is gemaakt door: Jorrit Lousberg

Keukenhof 75 jaar!

IMG_3231

De lente is in zicht! 🌷 En daarmee komt de opening van Keukenhof steeds dichterbij. Over 20 dagen, 21 maart 2024, opent Keukenhof opnieuw weer haar deuren!

Het is dan 75 jaar geleden dat de bloemententoonstelling voor het eerst voor het publiek geopend is.

Het is een feestelijk seizoen wat terug zal zijn te zien in de paviljoens die wij mogen aankleden. Hier een kleine Sneek Peek 👀 van wat er komen gaat.

Trade Fair Aalsmeer

IMG_5394

Wij kijken terug op een mooie beurs ‘Trade Fair Aalsmeer 2023’

Deze internationale sierteeltbeurs is een van de belangrijkste evenementen van het jaar voor kwekers, kopers, exporteurs en hun klanten. De beurs vond deze keer plaats van dinsdag 7 november tot en met donderdag 9 november 2023.
 
De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. De aanwezigheid van meer dan 600 exposanten en ruim 20.000 bezoekers biedt uitstekende mogelijkheden om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en zaken te doen.
 
Drie dagen lang presenteren kwekers hun (nieuwe) assortiment bloemen, planten en toegevoegde waarde-producten: je kunt dus volop inspiratie opdoen.
 
Dit jaar hadden wij de eer, om van ruim 25 bedrijven, de stands in zijn geheel te voorzien.

Benieuwd naar het eindresultaat? 
Bekijk de foto's via ons LinkedIn profiel.

De zomer is hier!

image00008

Voordat we de zomer gaan vieren, blikken we graag nog even terug op een van onze geweldige klussen afgelopen voorjaar “Keukenhof”!

Inmiddels is het een maand geleden dat we Keukenhof hebben opgeleverd. Keukenhof is de internationale en onafhankelijke showcase van de Nederlandse sierteelt. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 exposanten hun levende catalogus laten zien.

Dit jaar kregen wij de kans om 3 paviljoens “Oranje Nassau, Willem-Alexander en Beatrix” te ontwerpen aan de hand van verschillende thema's en wekelijks prachtige bloemen- en plantenshows te verzorgen! Met in totaal meer dan 20 bloemenshows met elk een eigen thema, die we mochten presenteren. Op de bloemenshows waren 500 bloemenkwekers met snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

VACATURE ALERT

C89313EA D643 4853 8A4E F19007901600

Vacature Timmerman (stand- en interieurbouw) ZZP

Ben jij die alleskunner die op zoek is naar deze uitdagende baan in de standbouw, interieur en evenementen branche? Heb jij een goed technisch inzicht en kan jij samen met ons team decors ontwerpen en ontwikkelen voor afwisselende projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Bekijk hier onze vacature 

VACATURE ALERT

DC2D9991 9571 48FD AC01 5F4A74C34E11

Vacature Werkvoorbereider/ Uitvoerend Projectleider

Houd jij je hoofd koel onder alle omstandigheden? Ben je een ster in organiseren, overzicht bewaren en heb je twee rechterhanden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Als werkvoorbereider/ uitvoerend projectleider ben je de spil in het web van onze projecten. Je zorgt voor een goede samenwerking en bent contactpersoon voor je collega's op de werkvloer als de opdrachtgever. Een uitdagende job met veel afwisseling! 

Bekijk hier onze vacature 

We gaan de buurt in...

foto Kliko 2   bakken_1

HELEEN VALSTAR KLIKO OMBOUW
 
Als creatieve doeners zijn wij al ruim 33 jaar wereldwijd in de weer met het ontwerpen en (op)bouwen van decors, stands en tentoonstellingen. Zaken waarbij mooi en praktisch hand in hand gaan.  Wat wij maken moet een feest zijn om naar te kijken, solide zijn en handig in gebruik. 
 
Met het op slot gaan van grenzen en deuren zijn wij na gaan denken hoe wij toch kunnen blijven bouwen. Wij zijn tenslotte doeners! Fietsend door onze eigen woonwijken vonden we een antwoord:
 
De bonte verzameling Kliko’s (afvalcontainers) in voortuinen en achtertuinen. Heel nuttig, maar niet leuk om naar te kijken en al evenmin om te ruiken. Als we daar nu eens een mooi decor omheen zouden timmeren?
 
En nu is het zover: het eerste showmodel is geplaatst!
 
Nieuwsgierig naar de Heleen Valstar Kliko ombouw?  Benieuwd wat onze Kliko bouwers nog meer doen om straten en tuinen mooier te maken?  Neem een kijkje in onze online verkoopgalerie of bel ons voor meer informatie.
 

Publicatie Het Hele Westland, 4 juni

Artikel_heleWestland

U kunt de publicatie lezen door op deze link te klikken

heleenvalstar.shop, de online galerie voor droogbloemarrangementen

Droogbloemarrangementen_HeleenValstar

Bloemen die blijven...

Onze nieuwe loot aan de stam: de online verkoopgalerie voor droogbloemarrangementen!

Wat er ook gebeurt; de zon komt op, het wordt altijd weer lente, er is altijd weer nieuw leven, ook in ons bedrijf met een nieuw initiatief: Onze online verkoopgalerie voor droogbloemarrangementen.

Droogbloemarrangementen: een oude traditie die past bij een nieuwe tijd. Een tijd van meebewegen met omstandigheden en stilstaan bij de dag van morgen. Van tijdloze schoonheid en duurzame oplossingen. Voor bloemen die blijven...

Droogbloemen lenen zich voor talloze mogelijkheden. Van eenvoudig boeket, vrijstaand- of hangend ruimtelijk werk tot wandvullend arrangement. Van bruidswerk of jubileumgeschenk tot toegepaste creaties voor woon - en werkomgeving.

Op zoek naar een mooi boeket? Naar duurzame sfeerbrengers voor uw woon- of werkomgeving? Naar kunst van puur natuur? Naar een passend geschenk voor geliefden, of zakenrelaties? Kom binnen! In onze verkoopgalerie kunt u in alle rust rondkijken en uw keuze maken.

Heeft u specifieke wensen? Vragen? Wilt u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

EEN HANDVOL MOED EN EEN GLIMLACH

zomerbloemen_1

Wij hebben een prachtig vak: met vrachten vol decorstukken en bloemen zijn we het jaar rond op pad om aan te kleden en mooi te maken. Het is hard werken, maar ook spelen; we doen het met hart en ziel. Het doet dan ook zeer dat onze ‘speeltuin’ gesloten is. En we zijn bezorgd.
Hoe blijven we vandaag op de been? En wat brengt de dag van morgen?

Maar we blijven wel spelen, alleen anders. We kunnen meedenken en meeleven.
Ons best doen om een handvol moed en een glimlach achter te laten.


Houd moed, er komt altijd weer een nieuwe lente!

EEN HART ONDER DE RIEM IN TIJDEN VAN CORONA

Coronavirus China

Zo proosten we optimistisch op een nieuw jaar, zo is er een Coronavirus...
Een gebeurtenis die hard ingrijpt, zakelijk en persoonlijk.
Van een kwetsbare gezondheid van jezelf, of van je naasten, tot het volledig tot
stilstand komen van je bedrijf.
Het overkomt ook ons: ook wij moeten roeien met de riemen die we hebben.
Maar wat er ook gebeurt, we kunnen elkaar wel moed inspreken!

Bij deze:
Wij wensen u veel sterkte en alle steun die nodig is om door deze moeilijke tijd heen te komen.

Naast onze zorgen, zijn er ook mensen die zich dag en nacht inspannen voor alle zieken, voor ons dagelijks brood en voor het schoonhouden van onze omgeving. Wij hebben diep respect voor ieder van hen. Dankjewel mensen in de zorg, voedingssector, transport en schoonmaaksector voor jullie onbetaalbare inzet!

Met vriendelijke groet,
Heleen Valstar en medewerkers

IPM ESSEN - STAND Blumenburo Holland

Bloemenbureau

Ze kwam kijken hoe wij versieren met bloemen en waarom:
De Duitse Minister van Landbouw Julia Klöckner.
Wat haar betreft blijven bloemen wereldwijd bloeien.
Dan blijven wij wereldwijd versieren. #IPM2020

2020 – EEN VOORUITBLIK

HeleenValstar_Vooruitblik

Fruit Logistica  Horti Contact  Trade Fair  PLMA  Flower Trials  Green Tech

Op onze bureaus, tekentafels en White boards groeien de plannen en afspraken voor de beurzen en evenementen tot juni 2020. De volledige beurskalender voor 2020 vindt u op onze website.

Inschrijven? Deelnemen? Vragen? Plannen
Neem (bij voorkeur tijdig) contact met ons op.
Wij nemen graag de tijd om te kijken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

2019 – ONZE HOOGTEPUNTEN

HeleenValstar_Tradefair_Dutchflowergroup_7

We lieten onze vingerafdrukken achter op tal van stands die wij bouwden op beurzen in binnen- en buitenland. Dat dit werk ons wordt toevertrouwd stemt ons altijd weer dankbaar! We vulden de Keukenhof met Flower Power. Wij lanceerden onze nieuwe website: Heleen Valstar anno 2019!We hebben het 100 jarige KLM uitbundig in de bloemen gezet en groene oases tussen grootse technische innovatieve ideeën geplaatst bij YES! in Delft. Als hoofdarrangeurs van de jaarlijkse Zomerbloemententoonstelling vulden we de Naaldwijkse dorpskerk met zeeën van geur en kleur.
We reisden weer af naar Calgary om de bloemarrangementen voor
Spruce Meadows te verzorgen. Heel blij zijn we met de komst van een timmervrouw in ons standbouw team. Ons Koninklijk paar nam onze bloemetjes mee op hun staatsbezoek aan Ierland. We leefden ons 1200 m2 groot uit op de Trade Fair in November. En het allerhoogste punt van dit jaar is de Kerstboom die wij binnenkort in de Tweede Kamer gaan plaatsen die groter dan ooit zal worden! Wij houden u ‘op de hoogte’.

TRADE FAIR 6 – 8 NOVEMBER 2019

HeleenValstar_TF1768

 

Wij zijn erbij:
Met 21 paar rechterhanden, 
geur, kleur en koffers vol creativiteit op 1200 M2.

Dutch magic

Spruce Meadows_Heleen_Valstar

Dutch magic on Spruce Meadows – Calgary Canada

 

Nationale zomerbloemententoonstelling

nazomeren

Jas uit
Zon aan
Ogen open

Nazomeren met Heleen Valstar.

 

12 t/m 15 september
Locatie Oude kerk, Wilhelminaplein 5 Naaldwijk

Zomerkriebels

Green Tech, Flowertrial, Zomerbloemententoonstelling

Onze zomerkriebels beginnen doorgaans al in de winter met het voorbereiden van de Green Tech, de Flower Trial en de Zomerbloemententoonstelling. Ideeën vliegen over en weer, er ontstaan eerste schetsen, werktafels en wanden vullen zich gestaag met plannen en tijdspaden. Een bekende Nederlandse cabaretier zei ooit: “Als je mikt naar de maan, kom je in ieder geval tussen de sterren terecht.” Zo doen wij ons werk: we beginnen met bedenken, met wat mooi, leuk, of interessant is en kijken daarna hoe we hier sterke, praktisch haalbare projecten van kunnen maken.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten op de Green Tech, Flower Trial, of de Zomerbloemententoonstelling? Of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Als u mikt naar de maan, komt u in ieder geval tussen de sterren terecht…

100 jarig KLM in de bloemen gezet

Dromen dat je kunt vliegen? Geloven in luchtkastelen?
Bij KLM doen ze het al 100 jaar en met succes!
Opgeluisterd met onze bloemarrangementen en drie parels uit de luchtvloot werd
op 29 juni in Hangar 12 op Schiphol de aftrap gegeven voor de festiviteiten van het
100 jarig bestaan en de a.s. doop van een nieuw luchtkasteel, de ‘Dreamliner’.
Als wij blijven mikken naar de maan komen we soms zomaar tussen luchtkastelen
terecht...

JANUARI – JUNI 2019 : ONZE SPOREN…

Wij laten jaarlijks wereldwijd onze sporen achter op beurzen en evenementen met nieuwbouw, of herbouw van stands, decors, of het leveren van decorstukken. Precisiewerk dat soms het uiterste van ons vraagt: in planning, uitvoering, communicatie en het vermogen tot improvisatie. Precisiewerk, maar wel precies het werk waar we van houden! Een paar hoogtepunten uit de afgelopen maanden:

Wij waren present op de I.P.M te Essen. We brachten er een vleug Zuid-Afrika naar binnen voor de presentatie van ’s-werelds grootste rozenkwekerij: Afriflora. Een sfeervolle blikvanger met Afrikaanse lodge en lokale geuren en kleuren. Ook was het een feest om weer voor Syngenta Nederland aan het werk te gaan met de bouw van een nieuwe, grotere stand. Voor inpakkers Perfotec mochten wij groots uitpakken op de Fruitlogistica, om daarna de mouwen op te stropen voor het bouwen van een serie stands op de Horti Contact en de Trade Fair. Op de Lentetuin te Breezand, waar dit jaar ‘Parijs’ als thema was gekozen, vroeg het Lisser Hobaho ons om een gastvrij onderkomen te creëren voor de ontvangst van hun bezoekers. Met een serie natuurlijke arrangementen en een transparante, open sfeer werd de goede toon gezet. YES! Riep de bruisende organisatie van het gelijknamige Delftse initiatief bij ons voorstel om een groene plantenwand en natuurlijke decorstukken te plaatsen op de locatie van hun start-up event. Kleine groene oases tussen grootse technische innovatieve ideeën. Wij zijn dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen ook in de toekomst aan de weg te blijven timmeren voor een optimale presentatie van ondernemers en organisaties.

STAATSBEZOEK

Z.M. de Koning gaat naar Ierland en onze bloemen reizen mee!
Van 12 juni tot en met 14 juni a.s. brengt Z.M. Koning Willem-Alexander een staatsbezoek aan Ierland. Heleen Valstar heeft de opdracht gekregen de bloemarrangementen bij dit staatsbezoek te
verzorgen. Een eer en een groot genoegen!

Heleen Valstar is als lid aangesloten bij branchevereniging CLC Vecta  en is een
Erkend Leerbedrijf