Ga direct naar de inhoud.

Dutch magic

Spruce Meadows_Heleen_Valstar

Dutch magic on Spruce Meadows – Calgary Canada

 

Nationale zomerbloemententoonstelling

nazomeren

Jas uit
Zon aan
Ogen open

Nazomeren met Heleen Valstar.

 

12 t/m 15 september
Locatie Oude kerk, Wilhelminaplein 5 Naaldwijk
https://www.nzbt.nl/

Vacature ALLROUND STAND BOUWER/TIMMERMAN V/M

Creatieve aanpakker met twee rechterhanden, gezonde werklust en improvisatietalent

Als standbouwer/timmerman ben jij een onmisbare schakel in ons bedrijf: samen met je collega’s realiseer jij de bouw en installatie van onze decors en stands. Van expobeurzen tot evenementen. In binnen- en buitenland.

Een pittige, verantwoordelijke job, waarin veel van je gevraagd wordt, maar je ook veel terug krijgt: Uitdagend werk, leuke collega’s, prima arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je verder te ontplooien.


Bekijk hier onze vacature

Zomerkriebels

Green Tech, Flowertrial, Zomerbloemententoonstelling

Onze zomerkriebels beginnen doorgaans al in de winter met het voorbereiden van de Green Tech, de Flower Trial en de Zomerbloemententoonstelling. Ideeën vliegen over en weer, er ontstaan eerste schetsen, werktafels en wanden vullen zich gestaag met plannen en tijdspaden. Een bekende Nederlandse cabaretier zei ooit: “Als je mikt naar de maan, kom je in ieder geval tussen de sterren terecht.” Zo doen wij ons werk: we beginnen met bedenken, met wat mooi, leuk, of interessant is en kijken daarna hoe we hier sterke, praktisch haalbare projecten van kunnen maken.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten op de Green Tech, Flower Trial, of de Zomerbloemententoonstelling? Of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Als u mikt naar de maan, komt u in ieder geval tussen de sterren terecht…

100 jarig KLM in de bloemen gezet

Dromen dat je kunt vliegen? Geloven in luchtkastelen?
Bij KLM doen ze het al 100 jaar en met succes!
Opgeluisterd met onze bloemarrangementen en drie parels uit de luchtvloot werd
op 29 juni in Hangar 12 op Schiphol de aftrap gegeven voor de festiviteiten van het
100 jarig bestaan en de a.s. doop van een nieuw luchtkasteel, de ‘Dreamliner’.
Als wij blijven mikken naar de maan komen we soms zomaar tussen luchtkastelen
terecht...

JANUARI – JUNI 2019 : ONZE SPOREN…

Wij laten jaarlijks wereldwijd onze sporen achter op beurzen en evenementen met nieuwbouw, of herbouw van stands, decors, of het leveren van decorstukken. Precisiewerk dat soms het uiterste van ons vraagt: in planning, uitvoering, communicatie en het vermogen tot improvisatie. Precisiewerk, maar wel precies het werk waar we van houden! Een paar hoogtepunten uit de afgelopen maanden:

Wij waren present op de I.P.M te Essen. We brachten er een vleug Zuid-Afrika naar binnen voor de presentatie van ’s-werelds grootste rozenkwekerij: Afriflora. Een sfeervolle blikvanger met Afrikaanse lodge en lokale geuren en kleuren. Ook was het een feest om weer voor Syngenta Nederland aan het werk te gaan met de bouw van een nieuwe, grotere stand. Voor inpakkers Perfotec mochten wij groots uitpakken op de Fruitlogistica, om daarna de mouwen op te stropen voor het bouwen van een serie stands op de Horti Contact en de Trade Fair. Op de Lentetuin te Breezand, waar dit jaar ‘Parijs’ als thema was gekozen, vroeg het Lisser Hobaho ons om een gastvrij onderkomen te creëren voor de ontvangst van hun bezoekers. Met een serie natuurlijke arrangementen en een transparante, open sfeer werd de goede toon gezet. YES! Riep de bruisende organisatie van het gelijknamige Delftse initiatief bij ons voorstel om een groene plantenwand en natuurlijke decorstukken te plaatsen op de locatie van hun start-up event. Kleine groene oases tussen grootse technische innovatieve ideeën. Wij zijn dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen ook in de toekomst aan de weg te blijven timmeren voor een optimale presentatie van ondernemers en organisaties.

STAATSBEZOEK

Z.M. de Koning gaat naar Ierland en onze bloemen reizen mee!
Van 12 juni tot en met 14 juni a.s. brengt Z.M. Koning Willem-Alexander een staatsbezoek aan Ierland. Heleen Valstar heeft de opdracht gekregen de bloemarrangementen bij dit staatsbezoek te
verzorgen. Een eer en een groot genoegen!

Een nieuwe website

Heleen Valstar BV bestaat ruim drie decennia. 33 jaar van ontdekken, ontwikkelen, vleugels uitslaan, groter groeien en veranderen. Wij laten graag zien hoe ons bedrijf er vandaag uitziet. Hoe wij denken en werken. Met een persoonlijke ontmoeting op locatie. Of op onze nieuwe website!
Van harte welkom bij heleenvalstar.nl

Heleen Valstar is als lid aangesloten bij branchevereniging CLC Vecta  en is een
Erkend Leerbedrijf