Ga direct naar de inhoud.

Vacature Fulltime Timmerman

Voor onze afdeling beurzen en tentoonstellingen zijn wij op zoek naar een fulltime timmerman /stand bouwer.
Bekijk hier onze vacature

Een nieuwe website

Heleen Valstar BV bestaat ruim drie decennia. 33 jaar van ontdekken, ontwikkelen, vleugels uitslaan, groter groeien en veranderen. Wij laten graag zien hoe ons bedrijf er vandaag uitziet. Hoe wij denken en werken. Met een persoonlijke ontmoeting op locatie. Of op onze nieuwe website!
Van harte welkom bij heleenvalstar.nl

Duurzaam ondernemen

Ook wij voelen ons verantwoordelijk voor het leefbaar houden van de wereld. Daarom worden onze ontwerpen bij voorkeur gemaakt van duurzaam materiaal: Herbruikbaar, afbreekbaar, of recyclebaar. Daarom is het mogelijk decors, of decorelementen bij ons te huren, om de afvalstroom te beperken. En daarom worden op ons bedrijfspand zonnepanelen geplaatst, zodat we minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Duurzaam ondernemen? Wij bekijken het graag van de zonnige kant!

BRUILOFT DECORATIE

Wij kunnen een boek schrijven over het verzorgen van bruiloft decoratie. Het in gesprek gaan met het bruidspaar over hoe hun mooiste dag eruit moet gaan zien. De sfeer waarin ze hun jawoord uit willen spreken, de bruidstaart aan willen snijden, het glas willen heffen… Hun favoriete kleuren en geuren. Het afstemmen van decoratie op kleding, locatie, op de gasten, op het seizoen. Het is een feest om een bruidspaar in de bloemetjes te zetten. Of in het zonnetje. Of dit nu een veld vol wilde bloemen is, een ruimte vol rozengeur en maneschijn, een Italiaanse idylle, of een waaier aan Westlandse weelde. De eer om mooie momenten te mogen versieren is eigenlijk ‘voorpaginanieuws.’ Reden om misschien toch dat boek maar eens te gaan schrijven…

STANDONTWERP: OOK VOOR ZELFBOUWERS

 Of wij ook alleen het ontwerp van een expostand kunnen verzorgen, wordt ons wel eens gevraagd door bedrijven en organisaties. Omdat men zelf de vaklieden voor de bouw in huis heeft, of het verzorgen van de opbouw door ons aan de andere kant van de wereld te gecompliceerd vindt. Maar wel graag gebruik wil maken van onze kennis, ervaring en creativiteit. Natuurlijk kan dit. Wij denken in mogelijkheden. In goede oplossingen voor alle partijen. U bent van harte welkom!

Heleen Valstar is als lid aangesloten bij branchevereniging CLC Vecta  en is een
Erkend Leerbedrijf